Metaal 2000

Uw totaalpartner voor toelevering in de metaal

Geschiedenis

In 1994 Startte grondlegger Hayo Sternsdorff het bedrijf Metaal 2000 in Bolsward. Het bedrijf groeide snel en in 1999 verhuisde Metaal 2000 naar het huidige onderkomen op de Marne. Na het overlijden van Hayo Sternsdorff in december 2006, nam echtgenote Gineke Sternsdorff de leiding over het bedrijf op zich. Sinds kort staat de tweede generatie in de persoon van Bart Sternsdorff, samen met directeur Jan Kok aan het roer. Zo bouwt Metaal 2000 verder aan haar toekomst.

Toelevering

Metaal 2000 is een actief meedenkende toeleverancier. Wij delen elke dag onze kennis en doen dat graag. Wij gaan hierbij verder dan het volgens aangeleverde specificaties leveren, maar kijken elke dag of wat we doen ook beter kan. Want het succes van uw product wordt mee bepaald door een slimme en betrokken werkvoorbereiding. De afdeling is vraagbaak voor de klant, leveranciers en collega’s. Ze is, naast werkvoorbereiding, verantwoordelijk voor de bewaking van voortgang, levertijden, kwaliteit en service. Ze zorgt er bovendien voor dat het juiste materiaal op tijd aanwezig is. Tot slot adviseren onze werkvoorbereiders over optimalisatie van processen en de ontwikkeling van nieuwe technieken. Maak kennis met onze werkvoorbereiding en u merkt direct waarom veel van onze relaties zo lang en graag met ons werken.

 

Downloads

Download een van de onderstaande documenten.

Algemene Voorwaarden
Onze Algemene Voorwaarden, helder en duidelijk in één document.

Werken bij Metaal 2000

Metaal 2000 is een dynamisch groeiend bedrijf dat graag kansen biedt aan echte gedreven vakmensen. Wij nodigen u van harte uit om uw gegevens te uploaden of contact met ons op te nemen.

Bekijk alle beschikbare vacatures

Contact

Bekijk alle onze coating specialiteiten

Lees verder